Gratis Slots Apps

Dette er vår samling av gratis slots apps anmeldt av våre ansatte. Dette er programmer som er tilgjengelig som en helt gratis app eller som en gratis prøveversjon app på enten Google Play App Store eller iTunes App Store. Vi gir våre lesere en idé om hva de kan forvente fra sporet app, og dekker viktig informasjon som in-app spill kjøp, siste oppdateringer og planlagte oppdateringer. Vi opplever ofte at selv om en app blir høy vurderinger og flotte bemerkninger på hver av app butikker, informasjonen ofte ikke stille opp til selve spillet og generelle erfaring med programmet. Uten å spekulere, vil vi bare si at det er trolig i forbrukernes interesse å finne en anmeldelse område som vårt der leserne kan stole på resultatene av en objektiv spill anmelder.

Vi elsker spill. Faktisk, vi elsker flotte spill hvor en utvikler har satt tanken inn i opplevelsen av programmet bruker. Så vi ser etter indikatorer som kvalitet grafikk, re-spillbarhet, god kode som ikke viser for mye repetisjon. Som alle slot spiller vet, når du spinner hjulene av et spill lenge nok, du faktisk begynner å se mønstre i oppførsel av spillet. Gode ​​programmerere, er i stand til å justere dette påvirke slik at mønstrene er enten mindre uttalte eller forlenget med bedre bonusrunder. Et aspekt av koden som vi ser på er om det er virkelig en skikkelig RNG eller om det er mer kode kontrollert. Vår største spørsmålet når du spiller en spilleautomat app er hvis det er helt rettet i å gjøre spilleren seier til et punkt der de trenger å kjøpe mynter i spillet, eller om det virkelig er satt opp som en morsom og rettferdig opplevelse.

Tilfeldige tall generasjon er en super viktig del av en app spillet. Fordi det er lite - faktisk ingen som vi kan tenke på, regulering for tilfeldige tall generasjon bekreftelse for app-spill, det gjør dem åpne for mye spekulasjoner. Selv om disse ikke er ekte penger innsatser blir plassert i-app, kan de representerer faktiske ekte penger blir brukt til å være med i spillet. Med ingen reell sertifisering for randomisering av sporet app, det er egentlig bare stå på etikk utvikleren for å gjøre spillet rettferdig. De som hengi seg til å kjøpe mynter for spille apps bør forstå at det vil være noen penger tilbake.

Bare underholdning returneres om randomisering av spillet er rettferdig eller ikke. Det ser ut til å stå, at de større spillselskaper bør ha sterkere etikk i sin holdning til fairplay fordi de har mer å tape enn mindre selskaper. Noen av de beste selskapene - nemlig Zynga, ser ut til å være mer pålitelig og troverdig. Når det kommer til stykket, er det ansvaret til app spille publikum til å holde andre oppmerksom på en mis-omgang i applikasjonene som de spiller.

Selv om iTunes / Apple og Google jobber mot å skape et tryggere spillmiljø, er det ikke helt deres ansvar å holde dårlige programmer ut av markedet. Spille, ha det gøy og være trygg med app-nedlastinger og app kjøp. Fordi disse spillene er simuleringer av gambling og spilleautomater, er det også viktig å huske at disse programmene kan være like vanedannende. Så spille ansvarlig, selv når det bare gratis spille apps.